Sint-Petrusbasiliek Boxtel
A | A | A

nieuws

Aan alles komt een eind!

20-07-2015

De Letten zijn verder getrokken

Onze Letse missionarissen hebben deze dag gebruikt om wat bij te komen van de inspanningen van de afgelopen week maar ook om zich voor te bereiden op hun verdere missie en of de terugreis naar hun moederland te aanvaarden.

Het was lang stil op de pastorie van Liempde vandaag, want onze vrienden genoten na een heerlijke missie van een welverdiende rust. Echter vanaf het eind van de ochtend werden geleidelijk aan de spulletjes gepakt, de kamers opgeruimd en de auto's volgeladen voor de reis. 

Even werden er nog enige van de vele en dierbare herinneringen gedeeld maar toen was het toch echt tijd om te bidden en te zingen voor Gods zegen over het vervolg van de missie in het eigen of buitenland. Na de gezamenlijke zegen van de kapelaan en pastoor werd van ieder persoonlijk afscheid genomen en zoals bij de aankomst was het ook bij hun vertrek, het regende...

Misschien mogen we dit wel interpreteren als een teken van God die gedurende de afgelopen week de heilige Geest zo rijkelijk heeft meegedeeld...!


Klaar voor de reis...!