Sint-Petrusbasiliek Boxtel
A | A | A

nieuws

Sint Petruskoor viert Sint Ceciliafeest

22-11-2015

Sint Cecilia doet zingen in Boxtel

Vandaag kwamen nagenoeg alle leden van het grote Sint Petruskoor en hun partners in 'Rembrandt' bijeen om het jaarlijkse Sint Ceciliafeest te vieren! De sfeer was heel gemoedelijk en gezellig en dat kan ook niet anders met zoveel enthousiaste mensen...

Na een paar inleidende woorden van Betty, de voorzitster werd een moment stilte in acht genomen voor de overledenen. Daarna werd er gebeden en nam de goedverzorgde brunch een aanvang...
Halverwege werd zij echter onderbroken omdat er een jubilaris in ons midden was die vanwege haar vijfentwintig jarig koorjubileum, gehuldigd diende te worden. Na de lovende woorden werd Greet gehuldigd en uitbundig toegezongen door de aanwezigen... met de woorden van een zelfgeschreven lied! De persoonlijke felicitaties van de diverse koorleden die daarop volgden, gaven wel aan dat men zuinig is op haar trouwe leden... En terecht! 
Tegen het eind van de brunch was het tijd voor enige sketches en zang.... zodat deze feestelijke dag geheel in stijl werd afgesloten!

Er staat weer een nieuw liturgisch jaar voor de deur dat komend weekend met de Advent een aanvang neemt. Sint Petruskoor van harte bedankt voor jullie trouwe inzet!


De felcitaties worden in ontvangst genomen....