Sint-Petrusbasiliek Boxtel
A | A | A

nieuws

Communicanten stellen zich voor

17-01-2016

En dat is 85...

Gisteravond en vanochtend stelden zich in het totaal 85 eerste communicanten voor in de Sint Petrus basiliek. Zij deden dat op een ludieke wijze door cadeautjes met hun pasfoto daarop geplakt mee te brengen. Zodoende werden er vier houten bomen gemaakt door een parochiaan feestelijk versierd!

Beide vieringen waren van het kaliber met en door kinderen! En dat is heel goed gelukt mede door de prettige medewerking met de ouders. Kinderen zijn Gods grootste geschenk, net zoals het kindje Jezus in de kribbe dat door omstandigheden nog te bezichtigen was! 
Het is bijzonder plezierig om zo met een volle kerk en met meer dan 60 betrokken kinderen per viering, samen de heilige Mis te mogen vieren.

De spits is er vanaf... De volgende viering is de 'Uitlegviering' waarin op kindvriendelijke wijze al stapjes in de heilige Mis uit te doeken worden gedaan. Deze vindt plaats op zondag 6 maart en weer om 10.30 uur in de Sint Petrusbasiliek. Zorg dat er bij bent! Maar u mag natuurlijk ook al volgende week weer te gast zijn...


De bomen met versierde cadeautjes....