Sint-Petrusbasiliek Boxtel
A | A | A

nieuws

Bedankavond carillon restaurateurs

09-10-2017

Vrijdag 13 oktober a.s.: bedankavond vrijwilligers restauratie carillon

Op zaterdag 10 juni jl. werd het gerenoveerde en gerestaureerde carillon van de Sint-Petrusbasiliek op een feestelijke wijze opnieuw in gebruik genomen. Op een ‘on-Boxtels’ mooie manier en op een schitterende zomeravond. En dit tot vreugde van de 650 aanwezigen en de hele Boxtelse gemeenschap.

Aan de renovatie, restauratie en de heringebruikname van deze schitterende beiaard hebben tientallen vrijwilligers van de parochie geheel belangeloos en vrijwillig meegewerkt. Dat vonden én vinden wij geweldig en daarvoor danken wij hen van ganser harte. Zij hebben vanaf september 2016 een geweldige prestatie geleverd. 

Mede door hun vrijwillige inzet is de restauratie binnen het vastgestelde budget gerealiseerd, en hoe… Het carillon speelt weer beter dan ooit en de speelruimte en alles wat daarbij hoort ziet er als nieuw uit en kan weer jaren mee.

Graag wil het bestuur deze inzet volgens belofte en als dank ‘verzilveren’. Daarom is er voor deze genodigden een bedankavond in het Pastoraal Centrum. Deze bijeenkomst is op vrijdag 13 oktober a.s. en begint om 18.00 uur. Deze duurt tot circa 23.00 uur.


Yvon Jaspers, droeg haar steentje als herinnering aan haar vader Jan bij