Sint-Petrusbasiliek Boxtel
A | A | A

nieuws

Wat een geluk

15-02-2018

Wat een geluk: zang in de Sint-Annakapel in Boxtel

Enige tijd geleden hebben Mees (Merel van Laake) en Jaïr Stunt contact gehad over het maken van een filmopname in de Sint-Annakapel in de Roond. De film is inmiddels af en deze kunt u hier zien.

Mees: 'Het was altijd mijn droom om over in het kapelletje in de Roond een opname te maken van een lied dat ik heb geschreven voor een voorstelling, waar ik deze zomer mee op tour ben geweest.

'Het lied gaat over het verdriet van geen kinderen kunnen krijgen. Het leverde veel mooie en persoonlijke reacties op. Dat maakte dat ik het graag mooi zou willen opnemen en waar beter dan in dat prachtige kappelletje in de Roond. Dat staat daar voor de kinderloze moeders. De gedachte om die twee dingen samen te brengen sprak me erg aan.
Aangezien ik helemaal achter mijn werk sta en dat puur uit liefde voor muziek en het theater werk, doe ik dit uit volle overgave... Ja, het zou kunnen dat ik er werk aan over hou. Daar gaat het mij echter niet om. Het delen van deze muziek, wetende dat er mensen steun aan zullen hebben, dát is voor mij de drijfveer om deze opname te willen maken.' 

Bekijk het onderstaande filmpje of klik op deze link.

Meer informatie:


Merel van Laake, artiestennaam Mees: 'Wat een geluk'