Sint-Willibrorduskerk Esch
A | A | A

nieuws

Feest Essche Mannenkoor!

11-11-2015

Op en top Sint Cecileafeest

Vanavond vierde het Essche Mannenkoor het jaarlijkse Sint Ceciliafeest. Deze heilige is de patroon van de zangers en zangeressen van de vele koren die onze parochie rijk is. En het feest werd goed gevierd, dat lieten de mannen en hun echtgenotes zich niet ontnemen! 

Er werd begonnen met een kopje koffie of thee om daarna over te gaan tot een warm en koud buffet. Al snel werden de kelen gesmeerd en de hersens beproefd...
Een fotowedstrijd over vier tafels, de heren zijn met achttien man sterk, om bij vierentwintig min of meer bewerkte foto's te raden welke dorpsgeno(o)t(e) het dan wel kon zijn... Helaas, geen enkele tafel bleef foutloos... Daarna kwamen verschillende zanger(e)s(sen) van (inter)nationale of lokale allure op het toneel, zoals Corry Konings, een Dief, Theo en nog velen meer....

We mogen wel zeggen dat de mannen kosten nog moeite hadden gespaard om er een super gezellige avond van het te maken en dat.... is ze zeker gelukt.Grote klasse...!

En nu weer een jaartje wachten alhoewel de Mannen vaker binnen en buiten Esch zijn te beluisteren... Sla het Essche blad maar open, ga naar de Spar om het laatste nieuws te vernemen of wellicht ook via Google, de bekende zoekmachine op het internet zijn hun activiteiten te achterhalen!


Ik ben een dief...




Doneer

Onderhoud begraafplaatsen

We eren onze overledenen

advertentie
overlijdensberichten
  • Er zijn geen berichten
huwelijksberichten
  • Er zijn geen berichten
doopberichten
  • Er zijn geen berichten
vragen & antwoorden
contact

Sint-Willibrorduskerk Esch
Dorpsstraat 8
5296 LV Esch

T. 0411 - 67 22 15
F. NL57 RABO 01 55 40 07 89
E. info@heilighartparochie.nl