Sint-Willibrorduskerk Esch
A | A | A

nieuws

Kom binnen...

21-05-2017

Ook in Esch is het feest

Vandaag vierden wij op drie plaatsen de Eerste Communie in onze parochie te weten in Boxtel, Esch en Liempde.... De vreugde was er niet minder om!

Zowel Groep 3 als 4 deden mee met de voorbereidingen voor de Eerste Communie en met succes! Soms wel wat druk maar uiteindelijk altijd leuk en enthousiast... Vanaf december 2016 zijn we met zijn allen bezig geweest om ons goed voor te bereiden op de 'grote dag' door middel van verschillende vieringen, catechese, oefen en knutselmomenten...

Ook in Esch zat de kerk tot de nok toe vol met enthousiaste mensen die het feestje mee wilden vieren... En gelukkig ook veel grote en kleine kinderen, in de hoop dat zij ook iets hebben mogen ontvangen van de Heer in de woorden en het vieren van de Eucharistie.

Alles verliep uiteindelijk even enthousiast en de vele mensen waren niet voor niets binnen gekomen om mee te vieren... En dat zal nog wel even doorgaan bij de Communicanten thuis. Van harte proficiat en we hopen jullie met papa en mama binnenkort weer te zien in en rondom onze kerk!


Kom binnen....het is feest!




Doneer

Onderhoud begraafplaatsen

We eren onze overledenen

advertentie
overlijdensberichten
  • Er zijn geen berichten
huwelijksberichten
  • Er zijn geen berichten
doopberichten
  • Er zijn geen berichten
vragen & antwoorden
contact

Sint-Willibrorduskerk Esch
Dorpsstraat 8
5296 LV Esch

T. 0411 - 67 22 15
F. NL57 RABO 01 55 40 07 89
E. info@heilighartparochie.nl