Sint Jans Onthoofdingkerk Liempde
A | A | A

nieuws

Het vormsel van Maxime

05-06-2015

Op zondag 24 mei jl hebben wij het vormsel gedaan

'We zijn regelmatig met alle vormelingen bij de pastorie geweest voor de voorbereiding op ons vormsel, ook zijn we met zijn allen naar de Power of Fire gegaan in Den Bosch. 

Deze Power of Fire begon met een mis in de Sint Jan. Na deze mis gingen we met heel veel kinderen die hun vormsel gingen doen een tocht lopen. We hadden met zijn allen een spandoek versierd. Na de tocht kwamen we bij onze eindbestemming aan. Daar kregen we allerlei verhalen te horen en konden we lekker buiten spelen. 

Na al deze voorbereidingen was uiteindelijk de dag aangebroken; zondag 24 mei. Al de 16 kinderen die hun vormsel deden waren in de kerk: Job v/d Vleuten, Valerie Legius, Fenna Voets, Manon v/d Laar, Teun Bressers, Rik Thomassen, Maxime Schoenmakers, Veerle van Abeelen, Job van Laarhoven, Lieke Oerlemans, Meike van Dijk, Anne v/d Heijden, Lotte v/d Laak, Jeroen van Doorenmalen, Dominique van Laarhoven en Fenna Maas. 

Nadat we gevormd waren en de heilige geest hadden ontvangen, kregen we van kapelaan Geoffrey een mooi stenen kruisje met de heilige geest als duif erop afgebeeld. Na afloop maakten we nog een mooie groepsfoto in de pastorietuin. 

Ook mede dankzij het mooie weer op deze 1e pinksterdag hebben wij het vormsel als zeer mooi ervaren.We willen ook Hannie, Ans en Francien nog bedanken voor de organisatie rondom het vormsel.'

Groet van  Maxime Schoenmakers


Samen deelgenomen aan de Power of Firedag in Den Bosch