Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Hart voor elkaar…

27-02-2018

Drie gelukkige prijswinnaars van de fotopuzzelwedstrijd Kerkbalans

Op dinsdagavond 27 februari ging een delegatie van de Heilig Hartparochie op pad om prijzen uit te reiken. Deze waren door drie parochianen gewonnen door mee te doen aan een fotopuzzelwedstrijd. Deze was in het kader van de Actie Kerkbalans 2018 georganiseerd. De gelukkigen waren drie dames uit Boxtel en Lennisheuvel. 

Pastoor Jacques Grubben werd vergezeld door Robert Zwanenberg en Jo Custers, beiden leden van de Werkgroep Kerkbalans. De groep werd allerhartelijkst op Annastraat 63 ontvangen door mevrouw Clarina van de Schoot. Zij was één van de drie prijswinnaars maar was door een val slecht mobiel. Daarom ging de werkgroep ook naar haar toe… 
Ook mevrouw Willemien Renders was aanwezig, ook een van de winnaars. Zij was gevraagd naar om ook dit adres te komen om de prijs in ontvangst te nemen. ‘Dat doe ik met alle plezier, en het is ook nog eens bij ons om de hoek’, was haar reactie.

Nadat koffie en thee was ingeschonken en iedereen van een koekje was voorzien, nam pastoor Jacques Grubben het woord. Hij vertelde dat er tientallen deelnemers waren en dat menigeen toch niet het juiste antwoord had kunnen geven. Het juiste antwoord was namelijk: ‘Hart voor elkaar’ en de namen van de foto’s moesten ook nog goed zijn. ‘Negentien personen hadden een geheel goede oplossing en daaruit heeft de jury drie winnaars getrokken. En daarom ben ik hier’, aldus de pastoor.

De winnaars zijn:
  • Mevrouw Jet van der Heyden (Lennisheuvel)
  • Mevrouw Willemien Renders (Boxtel) en
  • Mevrouw Clarina van de Schoot (Boxtel)
Uit handen van pastoor Jacques Grubben werd een fles ‘eigen’ Hart-voor-elkaar-wijn overhandigd, een kokertje met overheerlijke bonbons en een Usb-stick van de Heilig Hartparochie. Natuurlijk werd een en ander met een prachtig boeket bloemen aangevuld. De beide dames, want mevrouw Van der Heyden was verhinderd, werden door pastoor en de leden van de Werkgroep Kerkbalans van harte gefeliciteerd! ‘Natuurlijk doe ik het volgend jaar ook weer mee als er tenminste weer een puzzelwedstrijd is’, merkte Clarina van de Schoot op, ‘maar ja, wie zal het zeggen. Maar puzzelen vind ik wel leuk en dan win ik ook nog…!’ 

De Werkgroep Kerkbalans dankt alle inzenders voor de moeite en vertrouwt erop dat ze een mogelijke volgende keer weer meedoen. Mevrouw Jet van de Heyden krijgt de samengestelde prijs een dezer dagen natuurlijk alsnog thuisbezorgd. Bekijk het fotoalbum en klik op de link hieronder óf op deze link.

Meer informatie:


Twee van de drie winnaars: Willemien Renders (links) en Clarina van de Schoot