Sint-Petrusbasiliek Boxtel
A | A | A

nieuws

Kinderkoor met vakantie

18-06-2018

Feestelijke afsluiting van het jaar door het kinderkoor van de Heilig Hartparochie

Op zaterdag 16 juni jl. was voor dit seizoen het laatste optreden van het kinderkoor van de Heilig Hartparochie. Een feestelijke afsluiting in de basiliek van Boxtel met zang, spelletjes en zelfgemaakte cajons, dit zijn trommels. Daarna werd er samen gegeten en gezongen. Het was een waardig slot van dit jaar.

Voorafgaand aan de gezinsviering zelf heeft het koor nog flink gerepeteerd en ingezongen. Omdat het zo mooi weer was gebeurde dit buiten op de trappen van de basiliek. Dat was heel gezellig en sfeervol en daar waren al de zelfgemaakte cajons natuurlijk bij.  

Daarna volgde de gezinsviering zelf. Een mooie en waardige viering met kapelaan Geoffrey de Jong als voorganger. Het kinderkoor zong uit volle borst en ze hebben daarbij geregeld hun trommelkunsten laten horen. ‘Het is fijn om in het koor mee te zingen, daar krijg je veel plezier van’, aldus een van de meisjes, ’en we zingen ook best voor heel veel mensen die allemaal in de kerk zijn’.

Het was al met al een heel geslaagde middag en avond voor de kinderen en hun begeleiders. En nu gaan de kinderen van het kinderkoor genieten van een welverdiende vakantie. O nee, nog even enkele weken naar school…

Mocht je ook interesse hebben om mee te zingen in het kinderkoor van de parochie laat het dan weten… Dat kan via e-mail, telefoon of gewoon naar de eerstvolgende bijeenkomst komen. 


Voorafgaand aan de gezinsviering nog even stevig oefenen op de trappen van de Sint-Petrusbasiliek