Sint-Willibrorduskerk Esch
A | A | A

nieuws

Sint-Willibrordusschool...

21-12-2017

Kerstavond op school

Vanavond vond er op de Sint-Willibrordusschool de traditionele kerstavond, die helemaal door en voor kinderen (en hun ouders) was georganiseerd, plaats.

Ik maak dit nu verschillende jaren mee en ieder jaar is dit weer een verrassend en kleurig festijn! Een modeshow van zelf ontworpen kleding en houtsnijwerk met behulp van een figuurzaag, werd door Groep Vijf en Zes professioneel geshowd... (zie de foto). 
Groep Acht en Zeven presenteerden zelf ontworpen producten (frisdrank), terwijl Groep Een en Twee vooral genoten van al het moois... en de 'zelf gebakken' koekjes rond brachten. 
De Groepen  Drie en Vier schreven prachtige kerstkaarten en buiten op kleuterspeelplaats zong het Essche Mannenkoor in een zee van sfeerlicht, ouderwetse kerstliederen...

Kortom wederom een prachtige afsluiting van het jaar 2017 en onder het genot van een drankje werd lekker bij gepraat en afscheid genomen.  Wij wensen alle kinderen en hun ouders een heel mooi en gezegend kerstfeest en een gezond en voorspoedig Nieuwjaar toe! En tot 2018 op school en of in onze Essche Kerk....


Het slot van de modeshow...