Sint-Willibrorduskerk Esch

Reserveren voor een (kerst)viering

12-12-2020

Voor de vieringen met de kerstdagen moet u reserveren: één persoon per viering

Voor de vieringen in alle kerken van de Heilig Hartparochie moet u reserveren. Dus ook voor de Sint-Willibrorduskerk in Esch. Hieronder ziet u een kort overzicht van alle vieringen in deze kerk. Voor één van die vieringen kunt u zich in alle gevallen telefonisch opgeven of soms ook schriftelijk. Hoe? Dat leest u hieronder of op de hoofdwebsite.

● Vieringen in de Sint-Willibrorduskerk van Esch (maximaal 30 personen)
Dit zijn de vieringen, alle in kerstsfeer:
  • Alle vieringen op kerstavond tussen 16.00 uur en Eerste kerstdag 's ochtend 07.00 uur gaan niet door
  • vrijdag (Eerste kerstdag) 25 december om 10.00 uur een hoogmis
  • zaterdag (Tweede kerstdag) 26 december om 10.15 uur een kerstviering.
● Hoe kunt u zich opgeven?
U kunt iedere avond tussen 18.30 en 20.00 uur met Desiree Timmermans bellen, telefoon: 0411 – 60 15 60. U kunt haar ook e-mailen: Desiree.timmermans.bekkers@gmail.com. Zet in de e-mail uw naam en telefoonnummer en geef ook een tweede voorkeur aan. U kunt uzelf tot en met zondag 13 december opgeven. Op maandagmiddag 21 december kunt u uw reserveringskaartje tussen 14.00 en 16.00 uur in de sacristie (bij de vernieuwde Opgang) in de Dorpsstraat ophalen.

De fraaie en monumentale kerk van Esch

Doneer

Onderhoud begraafplaatsen