Sint-Theresiakerk Lennisheuvel

Vieringen vanaf oktober 2020

22-09-2020

Vieringen in de St. Theresiakerk vanaf oktober

We hebben vorige week met de contactgroep van onze geloofsgemeenschap overlegd over de vieringen vanaf oktober. Omdat de vieringen in de afgelopen maanden goed verliepen durven we het aan om vanaf 1 oktober weer iedere week een viering te houden, afwisselend op zondagochtend en zaterdagavond.

Wel blijven alle RIVM-maatregelen van kracht inclusief de verplichting om je van tevoren aan te melden (bij Sandra van der Avort: tel.nr. 06 – 40 98 38 44 of een briefje bij haar in de bus Mijlstraat 73). En we mogen nog niet samen zingen, alleen een cantor en een begeleider dus. En natuurlijk alles onder het voorbehoud dat de maatregelen niet worden aangescherpt.

Voor de goede orde volgen hier de vieringen in oktober:

datum

groep

soort viering

zondag 4 oktober

Eucharistieviering: Theresiadag

zaterdag 10 oktober

Eucharistieviering

zondag 18 oktober

Woord- en Communieviering

zaterdag 24 oktober

Eucharistieviering

Wat betreft Theresiadag, die gaan we als volgt vormgeven.

We beperken het tot een aangepaste eucharistieviering met wat extra teksten die op St.-Theresia betrekking hebben en houden het daarbij vanwege Corona. Dus helaas na afloop geen lunch of andere activiteit

Contactgroep St. Theresia