Sint Jans Onthoofdingkerk Liempde

Nieuwe heg geplaatst

10-12-2020

Nieuwe heg op de begraafplaats van Liempde

Op de begraafplaats van Liempde is afgelopen donderdag een nieuwe heg geplant. De oude die in de nieuwe situatie 'verkeerd' stond, is op woensdag jl. door de kerkhofvrijwilligers verwijderd. De nieuwe heg markeert de scheiding tussen de begraafplaats en het nieuwe plan 'Pastorietuin'.

Door de verplaatsing is het mogelijk om een aantal extra parkeerplaatsen te maken. Deze zijn nodig voor de te bouwen elf woningen in de pastorietuin van Liempde. Deze woningen zijn bedoeld voor senioren en er wordt al volop aan gewerkt.

Als straks alles klaar is komt er ook nog een mooie nieuwe poort. In die poort komt een zogenaamde loopdeur voor de bezoekers van het kerkhof. Dat is voor veel nabestaanden een gemak en dus meegenomen. In het voorjaar zal alles wel gereed komen. Alles wordt straks extra mooi als de woningen en de parkeerplaatsen in gebruik zijn genomen.

We wensen de bouwers van de woningen veel succes. Daarnaast vertrouwen we erop dat de achteringang straks een mooi en aantrekkelijk geheel wordt.

De nieuwe heg staat er keurig bij...