Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2022

Laat je inspireren: Geloven NU 2022

03-07-2022

● Overweging voor de veertiende zondag door het jaar, zondag 3 juli 2022 

● Veertiende zondag door het jaar: Oogsten.
Er zijn in ieders leven momenten van tegenslag, maar gelukkig ook momenten waarop je kunt  ‘oogsten’! Wat op het persoonlijke vlak gebeurt, is ook van toepassing in de dynamiek van het Rijk van God. Bij alle treurnis van sommige kerkmensen die blijven hangen bij de ‘krimp’ van onze geloofsgemeenschappen, zijn er ook positieve tekenen-als je ze wilt zien. Daarvoor zijn enthousiaste mensen nodig die weten te bezielen, weten te verbinden, weten te oogsten. Bidden we om zulke medewerk(st)ers voor dat Rijk van God.

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van de veertiende zondag door het jaar 3 juli 2022

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van Sacramentsdag en klik op deze link (volgt) en luister en kijk naar de presentatie. 
● Voor de presentatie van het Evangelie klikt u op deze link. (volgt)
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: