Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

Geloven NU 2023

Laat je inspireren: Geloven NU 2023

12-02-2023

● Overweging voor de vieringen in het weekend van 11 en 12 februari 2023

● Zesde zondag door het jaar. Het motto luidt: Vervulling brengen...
Jezus zet zijn ‘beleidsplan’ uiteen, de Bergrede. Hij heeft het niet allemaal uit eigen koker, Hij gaat door op wat er in zijn rijke traditie al aanwezig is. Hij zegt geregeld: “Ik kom vervullen wat vóór Mij al verkondigd is. ‘Er is eens gezegd….’en nu zeg Ik jullie dat dit vandaag een nieuwe glans en kleur krijgt door mijn eigen menselijk bestaan. Ik ga de weg van de liefde ten einde toe omdat mijn Vader, God, de bron van liefde is.' 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van komend weekend 11 en 12 februari 2023

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van de Tweede zondag door het jaar en klik op deze link en luister en kijk naar de presentatie.  
● Voor de presentatie van het Evangelie klikt u op deze link
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: