Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

donatie

Kerstvieringen de moeite waard?

Met het feest van Kerstmis waren er bijna vijfentwintig vieringen en H. Misen in onze vier kerken! Heel wat, en toch kon maar een beperkt aantal parochianen één van deze vieringen bijwonen. We mochten namelijk in verband met de coronavoorschriften maar 50 kerkbezoekers per keer toelaten.

Gelukkig konden we met Omroep Dommelland regelen dat we met en rond de kersttijd liefst zes H. Missen live konden uitzenden. Geweldig én dank daarvoor. Ook konden we vijf missen streamen via het YouTubekanaal van de Heilig Hartparochie.

Tenslotte heel veel dank aan al die vrijwilligers die dit onder de corona-omstandigheden weer mogelijk hebben gemaakt.

Feit blijft dat we van duizenden parochanen die normaal gesproken met de kerst een H. Mis bezoeken de geldelijke bijdragen missen. Inderdaad, de collectegelden. Via iDEAL, deze betalingsmogelijkheid, en ook via GIVT kunt u dat alsnog doen. Zoveel als u wilt! Maar met elke bijdrage zijn we blij. Bij voorbaat dank!

Doneer veilig via iDeal

Direct doneren aan Heilig Hartparochie? Dat kan hier. Alvast zeer bedankt!
Kies een bedrag of type een ander bedrag in en klik op 'BETAAL'.