Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

donatie

Kerstvieringen de moeite waard?

Met het feest van Kerstmis waren er bijna veertig vieringen en H. Misen in onze vier kerken! Heel wat, en toch kon maar een beperkt aantal parochianen één van deze vieringen bijwonen. We mochten namelijk in verband met de coronavoorschriften maar 30 kerkbezoekers per keer toelaten.

Gelukkig konden we met Omroep Dommelland regelen dat we met en rond de kersttijd liefst zeven H. Missen live konden uitzenden. Geweldig én dank daarvoor. Ook dank aan al die vrijwilligers die dit onder de corona-omstandigheden hebben mogelijk gemaakt. Ook dank aan allen die de 40 vieringen hebben mogelijk gemaakt! Chapeau.

Feit blijft dat we van duizenden parochanen die normaal gesproken met de kerst een H. Mis bezoeken de geldelijke bijdragen missen. Inderdaad, de collectegelden. Via iDEAL, deze betalingsmogelijkheid, kunt u dat alsnog doen. Zoveel als u wilt! Maar met elke bijdrgae zijn we blij. Bij voorbaat dank!

Doneer veilig via iDeal

Direct doneren aan Heilig Hartparochie? Dat kan hier. Alvast zeer bedankt!
Kies een bedrag of type een ander bedrag in en klik op 'BETAAL'.