Sint-Theresiakerk Lennisheuvel
A | A | A

nieuws

Allerzielen en Allerheiligen

31-10-2023

Allerzielenviering op donderdagavond 2 november om 19.00 uur in de St.-Theresiakerk

Op donderdagavond 2 november herdenken wij vanwege Allerzielen al onze overleden dierbaren  en speciaal de overledenen uit onze gemeenschap die het afgelopen jaar zijn overleden. Tijdens deze gebedsviering staat voorganger Marianne Jansen stil bij alle overledenen van het afgelopen jaar. Lencante zorgt met passende liederen voor een serene sfeer.

Na afloop lopen de kerkbezoekers in een lichtjesprocessie naar het sfeervol verlichte kerkhof, waar Marianne de  graven zal  zegenen en allen de gelegenheid krijgen om een kaars naar hun dierbare overledene te brengen.

Allerheiligenviering op zaterdagavond 4 november om 19.00 uur in de St.-Theresiakerk.

Het feest van Allerheiligen vieren we dit jaar niet op de gebruikelijke dag (1 november) vanwege het ongelukkige tijdstip maar op zaterdag 4 november om 19 uur. Er is dan een woord- en communieviering voorgegaan door diaken Pierpaolo Flesia en begeleid door het St. Theresiakoor. Omdat er traditiegetrouw bij deze viering heel veel misintenties worden opgegeven zullen ook ná deze viering de graven op de begraafplaats door Pierpaolo worden gezegend.

Iedereen is van harte welkom en we hopen dat het weer een beetje meezit.