Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Parochiebestuur iets voor u?

01-06-2015

We zoeken een enthousiast persoon die het bestuur compleet maakt…

Het bestuur van de Heilig Hartparochie is vanaf 1 januari 2015 actief en er wordt hard gewerkt. Het is echter nog niet helemaal compleet; we missen nog één lid. Wie voelt zich geroepen of aangesproken om ons te komen helpen…

Bestuurslid zijn van een bruisende parochie is niet zomaar een taak. Je moet er wel zin in hebben en het moet je aanspreken. We zeggen ook niet dat je met tien avonden per jaar klaar bent. Nee, integendeel als je eenmaal door het ‘bestuursvirus’ bent besmet kun je alle talenten tot zijn recht laten komen en bepaald jezelf min of meer de inzet. Het besturen van de Heilig Hartparochie is echter ook leuk werk en we hebben een fijn en enthousiast team. Nu jij nog…!

Het bestuur zoekt bij voorkeur een kandidaat uit Lennisheuvel. Anderen zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom. Laat van je horen.

Mocht een bestuurslidmaatschap je aanspreken of wil je er meer van weten dan kan dat. Neem contact op met de voorzitter, pastoor Jacques Grubben (0411 – 67 22 15), of met de vicevoorzitter, de heer Jos Polman (06 – 53 29 21 90) of met de secretaris, de heer Jo Custers (0411 – 63 26 79).

Het bestuur van de Heilig Hartparochie

is naar jou op zoek...

Ben jij ook naar ons op zoek?