Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Kom jij ons helpen?

17-06-2015

Wie wil ons helpen met de website van ‘Boxtel’

Op zondag 31 mei jl. is de nieuwe website van de Heilig Hartparochie ‘in-de-lucht’ gegaan. En deze wordt meteen goed bezocht. Er staat veel vaste informatie over de parochie op, maar ook nieuws en actualiteiten. Deze actualiteit geldt voor de parochiewebsite zelf én die voor de vier kerkdorpen met hun deelwebsites.   

De hele website wordt bijgehouden door een webredactie. Deze bestaat op dit ogenblik uit vijf personen. Dit zijn Jo Custers (hoofdredacteur), Jacques Grubben (redacteur pastorale zaken), Martine van Bouwdijk (redacteur Esch), Chris Snik (redacteur Lennisheuvel) en Arnold van den Broek (redacteur Liempde). 

Zoals je ziet missen we een webredacteur uit het Kerkdorp Boxtel. 
Wie uit Boxtel wil ons komen meehelpen om de deelwebsite van Boxtel verder te vullen en het actuele nieuws te plaatsen? Je hoeft helemaal geen nerd te zijn, maar je moet wel een beetje kunnen omgaan met de computer. En heus waar, het is leuk werk en het wordt eigenlijk alleen maar steeds leuker als je er mee bezig bent.

Heb je interesse of ben je getriggerd om meer te willen weten, neem dan contact op met Jo Custers. Hij kan je verder informeren of over de klus een persoonlijk gesprek met je hebben. Telefoon: 0411 – 63 26 79 of 06 – 10 51 48 56. E-mailadres: jocusters@planet.nl.