Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

2 Bijzondere vieringen in onze parochie

15-08-2015

Op zondag 6 september en 20 september zijn er bijzondere vieringen in onze parochie

Op zondag 6 en zondag 20 september zijn er twee bijzondere vieringen in onze parochie in respectievelijk de Sint Theresiakerk in Lennisheuvel (06.09.15) en Sint Petrusbasiliek (20.09.15). Op beide zondagen vervallen de Hoogmisvieringen in de overige kerkdorpen.  

Op zondag 6 september 10:30 uur  is er de derde, uit een reeks van vier (Liempde en Boxtel gingen voor) Eucharistievieringen waarbij alle parochianen uit de 4 kerkdorpen (Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde) van harte welkom zijn om samen te vieren en elkaar na afloop informeel te ontmoeten. 

Op zondag 20 september 10:30 uur vindt in de Sint-Petrusbasiliek de afscheidsviering plaats van emeritus pastoor Richard Niessen. Om zoveel mogelijk parochianen de gelegenheid te geven bij deze bijzondere viering aanwezig te zijn, vervallen ook deze zondag de Hoogmisvieringen in de overige kerkdorpen. Pastor Niessen blijft overigens wel incidenteel meedraaien in de Heilig Hartparochie. 

Wilt u, bij het opgeven van misintenties voor 6 en/of 20 september er rekening mee houden dat deze intenties dan alleen worden afgelezen in genoemde kerken.