Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Jesus Christ in Concert van start

12-03-2016

De artiesten van eigen bodem staan in de startblokken…

Op donderdag 17, vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 maart wordt in de voormalige H. Hartkerk de musical ‘Jesus Christ in Concert’ opgevoerd. Vier keer en dat door bijna allemaal Boxtelse artiesten. Een kunststuk bij uitstek dat al maanden geleden werd onderkend: alle voorstellingen zijn al geruime tijd uitverkocht…  

Vier keer uitverkocht. Dat betekent dat zo’n tweeduizend bezoekers volgende week gaan genieten van deze rockopera. En dat wordt een hele belevenis want de musical is tot in de puntjes voorbereid en de organisatie staat als een huis. Als inwoners van Boxtel iets omarmen dan gebeurt het goed: vanuit het hart.

Maarten Melis speelt de rol van Jezus en Fenne van Wuijtswinkel die van Maria Magdalena. Twee van de hoofdrolspelers uit de musical. Ook de anderen mogen er zeker zijn maar dat kunt u het beste zelf ontdekken, als u een van de gelukkigen bent met een kaartje.

De voorstellingen beginnen op de avonden om 20.15 uur, op zondagmiddag om 15.00 uur. De kerk is drie kwartier van tevoren geopend. Zorg dat u op tijd bent want er zijn geen genummerde plaatsen en u wordt op volgorde van binnenkomst naar uw zitplaats in uw gekleurde vak gebracht, zie hieronder. Wel zijn de kaarten verdeeld in drie vakken, zie de foto beneden. Belangrijk: de dresscode is WIT.

Voor veel meer informatie kunt u terecht in het Brabants Centrum van donderdag 10 maart. Hierin leest u meer over alle facetten van de voorstelling, de artiesten, de achtergronden en over de gang van zaken vóór, tijdens en na de voorstellingen.

We wensen de bezoekers een fijne avond toe en veel kijk- en luisterplezier. We vinden het fijn dat deze voorstelling kan plaatsvinden in onze (voormalige) H. Hartkerk. En last but not least wensen we de Boxtelse artiesten heel veel plezier en succes met de vier uitvoeringen…! 


U wordt door begeleiders naar uw zitplaats van uw kleur gebracht...