Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Slotbijeenkomst Tienerpastoraat...

08-07-2016

Dankbaarheid

Vanavond stond de laatste bijeenkomst van het Tienerpastoraat voor de zomer helemaal in het teken van dankbaarheid! Dankbaar voor: waarom, wat en voor wie...

Dit alles hebben wij door middel van een aantal leuke spellen met elkaar mogen ontdekken. Allereerst door elkaar als 'partners' met een dank je wel in dezelfde buitenlandse taal te zoeken om daarna in een sketch uit te vinden wat de oorzaken van (on) dankbaarheid kunnen zijn. 
Intussen was op hilarische wijze de spanning al flink opgelopen op de zolder van het Koetshuis. Dat was nog meer het geval tijdens en na het derde spel waarin uit een bestaand woord zoveel mogelijk nieuwe woorden moesten worden gemaakt. De onderlinge maar sportieve strijd van de teams om de extra punten zat er goed in!

Een bescheiden kampvuur buiten in de tuin met gezelligheid en het warm maken van marsh mellows in het vuur... altijd leuk! Al snel sloeg de klok negen uur en was het tijd om dank je wel te zeggen en elkaar een fijne vakantie toe te wensen...

De eerste bijeenkomst van het Tienerpastoraat is op vrijdag 9 september om 19.00 uur in het Koetshuis bij de pastorie in Boxtel. Zorg dat je er bij bent!


Marsh mellows....eten!