Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Bedevaart naar Kevelaer

21-08-2016

Samen als parochie op bedevaart naar Kevelaer

Samen als parochie op bedevaart gaan is een prachtig gebeuren. Dat hebben we in 2014 mogen ervaren toen we samen naar Lourdes zijn geweest. Wat een feest van geloof en ontmoeting en bijna net zo mooi als de Wereld Jongeren Dagen 2016 in Krakau...! 

We gaan op dinsdag 13 september 2016, net over de Duitse grens, naar Kevelaer waar Maria als sinds 1641 wordt vereerd. Het is een prachtige plek om samen te vieren, te bidden tot God en om Hem en elkaar te ontmoeten. 
Inmiddels hebben er zich al meer dan 60 parochianen aangemeld…! Wij zijn daar als werkgroep begrijpelijkerwijs zeer verheugd over. 

Op dinsdagavond 6 september vindt er een laatste voorbereiding plaats in het Pastoraal Centrum in Boxtel. Mocht u zich schriftelijk hebben aangemeld dan bent u van harte welkom vanaf de klok van 19.00 uur. De avond vangt aan om 19.30 uur met gebed en een korte exposé over Kevelaer en zijn historie. 
Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en wordt u een checklist overhandigd voor de bedevaart op 13 september. Tevens kunt dan een misintentie opgeven én contant betalen bij een van de leden van de werkgroep. 

De opstapplaatsen op 13 september zijn:
⦁ In Boxtel: voor Huize Molenweide Achterbergstraat 18;
⦁ In Liempde: op het kerkplein, Dorpsstraat 36.
Kom zoveel mogelijk samen in één auto naar de op- en uitstapplaats! Dat gaat het snelste en levert de minste parkeerproblemen op. Over de tijden wordt u op 6 september geïnformeerd…

De werkgroep bedevaarten van de Heilig Hartparochie heet u van harte welkom op 6 september op het Pastoraal Centrum (Duinendaal 2, Boxtel) vanaf 19.00 uur…En geeft u s.v.p. deze informatie door aan mede bedevaartgangers!!

⦁ Informatie:
   pastoor Jacques Grubben
   Werkgroep Bedevaarten
   Heilig Hartparochie
   info@heilighartparochie.nl 
   0411-672215


U bent op 6 september van harte welkom