Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Vieringen Kerstmis 2016

09-12-2016

Met Kerstmis voor ieder wat wils…

Kerstmis komt snel dichterbij en dat betekent voor velen dat ze willen stilstaan bij de geboorte van Jezus Christus. De viering van het kerstfeest gaat bij veel parochianen gepaard met een bezoek aan een of meerdere vieringen tijdens de kerstdagen. En dat is ook een goede start. Op deze website vindt u alle vieringen voor, tijdens en na Kerstmis en rondom de jaarwisseling.

Het hoofdstuk ‘Vieringen’ vindt u in de linker kolom van alle vijf de webpagina’s. In dat hoofdstuk klikt u op de paragraaf ‘Kerstmis & oud en nieuw’. Daar staan alle vieringen van de parochie rondom de kerstdagen. Op de deelwebsites staan nogmaals de vieringen per kerkdorp gerangschikt.

Ga er eens voor zitten en beslis naar welke viering u wilt gaan. Alleen of samen met uw partner of gezin. Het spreekt voor zich dat u in alle vieringen van alle kerkdorpen welkom bent. Dus u kunt naar de peuter- en kleuterviering in Boxtel gaan, maar bijvoorbeeld ook naar het herdertjesspel in de kerk van Liempde.

We wensen u met Kerstmis fijne vieringen toe en bovenal ook fijne kerstdagen. En daarna natuurlijk een goede afsluiting van 2016 en een goed bezin in 2017.


Vieringen met Kerstmis: voor iedereen wat wils...