Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Frans van Susante neemt afscheid

10-03-2017

'Jullie zijn nog niet van me af…'

Gisteravond stond Frans van Susante in met middelpunt van de belangstelling. Hij werd bedankt voor zijn ruim 28-jarige inzet voor de financiën van de Heilig Hartparochie en de voorgangers van deze parochie. Op een geanimeerde avond werd hij door pastoor Jacques Grubben in het zonnetje gezet en in het bijzijn van een groep naasten gefêteerd. 

Het was een gezellige en druk bezochte avond. Onder de aanwezigen waren natuurlijk ook zijn echtgenote, kinderen en kleinkind. Maar ook veel vrijwilligers en medewerkers met wie hij jarenlang heeft samengewerkt. Onder hen ook Riet van Vucht waarvan het bestuur op zondag 30 oktober jl. op een passende wijze afscheid heeft genomen.

Frans was duidelijk in zijn nopjes. ‘Fijn dat jullie allen met zovelen zijn gekomen. Dat doet me goed en dat raakt me. Gelukkig blijf ik nog als vrijwilliger aan de parochie verbonden. Daarom zijn jullie nog niet van me af en zal ik elke maandagochtend aanwezig zijn om enkele financiële zaken nog met veel plezier te verzorgen. En natuurlijk zal ik ook een beetje bijbuurten’. Frans ten volle uit...

Pastoor Jacques Grubben roemde zijn verdiensten en vooral ook zijn plichtsgetrouwe inzet. ‘De centen waren bij jou in goede handen Frans. Daar konden we op vertrouwen en dat was een hele geruststelling’. Hij wenste Frans veel geluk en voorspoed toe en een fijne tijd thuis met zijn echtgenote, gezin en pasgeboren kleinkind.

Tijdens de avond werd er gezellig bijgepraat en gelachen. Kort na tienen gingen de laatsten naar huis en werd er door vrijwilligers opgeruimd. Bijgevoegd een korte foto-impressie van deze afscheids- en bedankavond.

Meer informatie:


Frans aan het woord...