Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Wees gegroetje opnemen...

23-04-2017

Gesproken rozenkrans

Op 13 mei is het precies 100 jaar geleden dat Maria voor de 1e keer in het plaatsje Fatima in Portugal verschenen is aan 3 kinderen van herders uit de omgeving. Maria heeft speciaal om het gebed van kinderen gevraagd, omdat het gebed van een kind heel sterk is. Op 13 mei is paus Franciscus ook in Fatima en zal dan twee van de drie herderskinderen, Jacinta en Francisco, heilig verklaren...

Omwille van dit jubileumjaar wil Marjolein van de werkgroep Eerste Communie in Boxtel, een gesproken/gebeden rozenkrans op haar website zetten. Elk Wees Gegroetje wordt gebeden door een ander kind. Het is de bedoeling dat deze 'gesproken' rozenkrans 13 mei online gaat en iedereen die wil kan meebidden en of deze unieke Rozenkrans beluisteren. 
Een medewerker van Radio Maria zal de audiobestanden gaan bewerken en "aan elkaar plakken". Ook zij zullen zij deze 'gesproken' rozenkrans gaan uitzenden.

Maar het is moeilijk om aan veel kinderen te komen. Daarom vragen we jou om hulp! Een kind bidt thuis het Wees Gegroet hardop en met de spraakrecorder van een smartphone neem je dit op. Vervolgens voeg je het bestand als bijlage bij een e-mail met een foto (van het kind), je naam, leeftijd en woonplaats toe. Vervolgens stuur je dit alles naar: radio@kinderenbiddenvoorkinderen.nl. In totaal kost het nog geen 5 of 10 minuten werk.

Meer uitleg vind je op: www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl/
Weesgegroet met je mobieltje. Hartelijk dank voor je medewerking!

Meer informatie:


Dit zijn de woorden...