Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Uitnodiging....

06-06-2017

Ik ga ook graag mee!

Van 14 tot en met 21 oktober 2017 gaan wij als Heilig Hartparochie met het bisdom van ’s-Hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Bisschop Gerard de Korte nodigt ons  van harte uit om deel te nemen aan de pelgrimage.  Aan de vooravond van de 160e verjaardag van de eerste verschijning van Maria, de moeder van Jezus Christus, aan Bernadette Soubirous. Wellicht kunt u zich nog de prachtige reis in mei 2014 voor de geest halen waarvan wij verslag gedaan hebben en zegt u nu misschien wel: 'Ik heb mij nog niet ingeschreven maar wil wel graag mee!' Dat kan nog altijd en leest u dan vooral verder ...

Maria
De ontmoeting met Maria en via haar met Christus staan centraal in Lourdes. Daarnaast is er volop gelegenheid elkaar als pelgrims te ontmoeten. Mgr. De Korte: “Met honderden pelgrims mogen we ervaren en vieren dat we gezamenlijk de Kerk van het bisdom van ’s-Hertogenbosch zijn.” De reis vindt in de herfstvakantie plaats zodat ook jongeren en gezinnen kunnen deelnemen. De eerste 100 kinderen en jongeren (0 tot 30 jaar) die zich inschrijven ontvangen een extra korting van € 100,- op de reissom.

Reisopties
TGV: 14 t/m 21 oktober
We reizen met de TGV: deze snelle treinverbinding brengt u in één dag naar Lourdes. Op de website van reisorganisatie VNB heeft deze reis het reisnummer LO1701. Kapelaan Geoffrey de Jong zal deze bedevaart pastoraal begeleiden.

Bus & VNB-Lance: 13 t/m 21 oktober
Heeft u zorg nodig en wilt u graag met de bus naar Lourdes? Dan is de VNB-Lance iets voor u! De VNB-Lance is een bus die plaats biedt aan gezonde pelgrims en pelgrims die zorg nodig hebben, zoals mensen die van een (elektrische) rolstoel gebruik maken of die liggend vervoerd moeten worden. Medische en verpleegkundige begeleiding is aanwezig tijdens de busreis en in Lourdes zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Op de website van reisorganisatie VNB heeft deze reis het reisnummer LO1713.

Inschrijving
De inschrijvingen geschieden centraal via de vaste contactpersonen van de Heilig Hartparochie.
Dat zijn voor de verschillende dorpen van de parochie:
Boxtel & Lennisheuvel: Cees & Will van Bommel, 0411-673047 of cvanbommel11@gmail.com;
Esch: Desiree Timmermans, 0411-601560 of jos.desiree@hoveniertimmermans,nl;
Liempde: Ben & Maria Smeltink, 0411-632348 of smeltinkliempde@planet.nl.

Wij kiezen als Heilig Hartparochie voor een gezamenlijke reis met de TGV.

De voor onze parochie op maat gemaakte flyers en inschrijfformulieren liggen ter beschikking in de kerk of zijn verkrijgbaar via de genoemde contactpersonen. Dus als u zich wilt inschrijven dan heeft u nu de gelegenheid. Gaat u mee?


Op bedevaart naar Lourdes...