Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Info-avond goed bezocht...

04-10-2017

Veel belangstelling voor de parochieavond

Er kwamen vele parochianen uit de vier kerkdorpen naar de jaarlijkse parochieavond in de Walnoot in Boxtel waar het bestuur 'rekening en verantwoording' aflegde over de gang van zaken over het jaar 2016 en vooruit blikte naar de toekomst...

Na een kort welkom en een kleine voorstelronde werd per bestuurscommissie en vanuit de pastoraal een toelichting gegeven op de stand van zaken en passeerden de belangrijkste wapenfeiten de revue... Er werd een beeld geschetst van een vitale parochie die gedragen wordt door vele vrijwilligers, bestuursleden en enthousiaste parochianen. Ook de financiële gang van zaken beweegt zich geleidelijk aan, behoudens enige noodzakelijke en bijzondere posten, in de door het parochiebestuur gewenste richting.

Na enige vragen vanuit de zaal te hebben beantwoord was het tijd voor een kopje koffie of thee met of zonder koekje. Na de pauze werd door Roeland Heesbeen en Paul van Alphen enthousiast teruggeblikt naar de musical 'Jezus Christ in Concert (2016)'. Deze twee kartrekkers bezorgden ons allen opnieuw kippenvel... Ook lichtten beiden een tipje van de sluier op van de nieuwe 'Jezus Christ in Concert 2018'... We zijn  allemaal heel benieuwd hoe, waar en of de cast en de werkgroep op een eigentijdse wijze erin zullen slagen opnieuw iets heel bijzonders tot stand te brengen... Wij hebben er alle vertrouwen in!

We danken iedereen voor hun aanwezigheid en bijdrage op welke wijze dan ook aan het welslagen van deze parochieavond. En wij blijven met u bouwen aan een vitale en mooie Heilig Hartparochie!

Bekijk ook de foto-impressie van deze geslaagde avond! Klik op deze link of die hieronder...

Meer informatie: