Heilig Hartparochie Eenheid in verscheidenheid
A | A | A

nieuws

7 mei viering in Sint-Annakapel

28-04-2018

Eucharistievieringen Sint-Annakapel in buurtschap De Roond

Jaarlijks worden er in de Sint-Annakapel op de Roond twee Eucharistievieringen gehouden: in de meimaand rond Moederdag en op 26 juli, de naamdag van de heilige Anna & Joachim. Echter deze tweede viering valt altijd midden in de zomervakantie en leeft veel minder bij de mensen…

In goed overleg met pastoor Jacques Grubben is om die reden nu besloten om de viering van 26 juli vanaf dit jaar, 2018, te  laten vervallen. In het vervolg wordt er dus jaarlijks alleen nog in de meimaand een eucharistieviering gehouden in de kapel. 

De viering in de meimaand is dit jaar op maandag 7 mei aanstaande om 19.00 uur en pastoor Jacques Grubben is de voorganger. Na de heilige mis is er gewoontegetrouw ruimte voor ontmoeting onder het genot van koffie of thee met iets lekkers! Komt allen en zegt het voort… De aankondiging vindt u ook bij de Kerkberichten van de Heilig Hartparochie. 

Veel wandelaars en fietsers rusten even uit op de bankjes bij de kapel en steken daar een kaarsje op bij het beeld van Sint-Anna. Even een moment van bezinning en rust hetgeen zeer waardevol is. We hopen dat dit nog jaren een oase van stilte en rust mag zijn voor vele mensen!


Sint-Annakapel aan de Roond in Boxtel