Heilig Hartparochie Eenheid in verscheidenheid
A | A | A

nieuws

Bedevaarten naar Lourdes

30-04-2018

Ook de V.N.B. organiseert bedevaarten naar Lourdes…

Het is al weer meer dan 160 jaar geleden, dat de Heilige maagd Maria verscheen aan de eenvoudige molenaarsdochter Bernadette Soubirous. Nog steeds komen jaarlijks duizenden mensen uit de gehele wereld met hun eigen verhalen hun eigen rugzak naar Lourdes. Het is dan ook een bijzondere en vooral betekenisvolle plek, waar het samenzijn, de gesprekken en ervaringen, die gedurende de bedevaart worden gedeeld iedereen verandert en Lourdes voelt als een thuiskomen.

Als u een bedevaart maakt met de V.N.B., staat een betekenisvolle ontmoeting met jezelf en met de andere medebedevaartgangers te wachten. Behalve een mooie reis kunt u genieten van een evenwichtig programma met veel variatie, waarbij kwaliteit en deskundige leiding garant staan voor mooie vieringen in eigen Nederlandse taal en diverse plechtigheden, zoals de sacramentsprocessie en de lichtprocessie.

Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor ontspannende bezigheden en staat ook een mooie bustocht door de Pyreneeën op het programma.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over deze bijzondere reizen, die mogelijk zijn per bus, trein en vliegtuig en ook per ambulance bus, neem dan contact op met het secretariaat van de Heilig Hartparochie, Duinendaal 2, 5281 AP, Boxtel. Telefoon 0411 – 67 22 15. U wordt dan door verwezen  naar een van de contactpersonen

V.N.B./Verenigde Nationale Bedevaarten is de katholieke reisorganisatie voor pelgrims in Nederland en gevestigd te Den Bosch, postbus 273, 5201 AG. Telefoon 073 – 68 18 111.

Meer informatie:


De lichtprocessie is in gang gezet...