Heilig Hartparochie Eenheid in verscheidenheid
A | A | A

nieuws

Bijbelinloopuurtje: hier moet je bij zijn

08-03-2019

Met ingang van a.s. maandag 11 maart is er wekelijks een Bijbelinloopuurtje

Maandag 11 maart a.s. start pastoor Geertjan van Rossem met een Bijbelinloopuurtje. In dit uur worden de lezingen en het Evangelie van de komende zondag toegelicht en besproken. Ook wordt er dieper ingegaan op de betekenis van de teksten en wordt er een brug geslagen naar de samenleving anno 2019. Deze bijeenkomsten vinden plaats in het Pastoraal Centrum en beginnen om 19.30 uur.

Al eeuwenlang is de Bijbel het meest verkochte en het meest gelezen boek. En dat is niet voor niets! Er zit een onuitputtelijke schat aan inspiratie en zingeving in. Maar het is nog niet zo makkelijk om die schat te ontdekken. Daarom is er nu elke maandag van 19.30 tot 20.30 uur een Bijbelinloopuurtje in het Pastoraal Centrum, Duinendaal 2 te Boxtel. 

We kunnen dan samen met de pasto(o)r wat dieper ingaan op de Bijbellezingen van de zondagsviering. Het enige wat nodig is, is belangstelling. Er is geen verdere voorkennis nodig en ook geen aanmelding. Je kunt gewoon binnenlopen. De koffie of thee staat klaar. We starten op maandag 11 maart a.s. U bent van harte welkom!

Pastoor Geertjan van Rossem

Bijbelinloopuurtje
elke maandagavond van 19.30-20.30 uur
In het Pastoraal Centrum


Samen de lezingen en het Evangelie van het komende weekend bespreken