Heilig Hartparochie Eenheid in verscheidenheid
A | A | A

nieuws

Bijbelinloopuurtje goed bezocht!

11-03-2019

De eerste Bijbelinloopavond werd door parochianen goed bezocht

Achttien mensen, parochiebreed, jong en oud, kwamen door weer en wind op de uitnodiging van pastoor Geertjan van Rossem af. Ze waren benieuwd naar een eerste Bijbelinloopuurtje. Deze was tijdig aangekondigd en vond om 19.30 uur plaats in het Pastoraal Centrum.

Vol verwachting op wat komen gaat nam iedereen in de grote vergaderzaal plaats. Een beamer stond klaar de stoelen waren gereed gezet en de koffie was vers…
Bij velen waren de verwachtingen hoog gespannen. Deze werden meer dan beloond met een boeiende en inspirerende avond vol met nieuwe en interessante weetjes rondom de Schriftlezingen van aankomende zondag.
 
Geopend met een lied dat bij het Evangelie past, gevolgd met een gebed, zette pastoor Geertjan de lezingen uiteen. Gepassioneerd, begrijpelijk en met ruimte voor tussentijdse vragen en inbreng van de bezoekers. Met lof en complimenten aan Geertjan werd de avond afgesloten.

Dit smaakt zeker naar meer… Voor volgende week maandag 18 maart 19.30 uur bent u weer uitgenodigd. Aanmelden hoeft niet: kom gewoon naar het Pastoraal Centrum.


Geertjan staat in het donker, maar het ging even niet anders...