Heilig Hartparochie Eenheid in verscheidenheid
A | A | A

nieuws

Gaat u mee naar Lourdes

21-03-2019

Wilt u dit jaar ook met onze Lourdes-groep mee naar Lourdes!

Dat kan…. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar in de bus voor de bedevaart van 29 mei tot en met 6 juni. Een bedevaartreis per bus is een bedevaart met een toeristisch tintje.

We bezoeken Banneux en ook Nevers waar Bernadette opgebaard ligt in haar schrijn. De opstapplaats is in Brabant.

De vliegreis van 31 mei is volgeboekt maar u kunt nog mee met de vliegreis van 6 tot en met 11 september. Het vliegtuig vertrek vanaf Maastricht Airport maar vanuit Brabant wordt het vervoer geregeld naar Maastricht.

De Lourdesgroep Bisdom ‘s Hertogenbosch organiseert al meer dan 20 jaar in samenwerking met het Huis voor de Pelgrim bus- en vliegreizen naar Lourdes. De reizen worden begeleid door een ervaren reisleidster.

Er gaan vrijwilligers en verzorgsters mee die voor u vele hand- en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. Bijvoorbeeld het dragen van de koffer en het duwen van de rolstoel. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond. Deelnemers die extra zorg nodig hebben kunnen in het zorghotel accueil Notre Dame worden verzorgd door onze eigen Nederlandse vrijwilligers van het ‘Huis voor de Pelgrim’.

Tijdens de bedevaart naar Lourdes wordt u een volledig verzorgd programma aangeboden. U kunt deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en excursies naar de Pyreneeën.

Voor aanvullende informatie, brochure en opgave belt u met:

Joke Hoekman:                 Telefoon: 013 – 521 67 01 – mobiel: 06 – 42 34 77 29
Wilma Caiffa:                     Mobiel:    06 – 12 15 75 07 (graag na 18.00 uur)
Diaken Philip Weijers:     Mobiel:    06 – 53 88 76 41
Bezoek ook onze website: www.lourdes-groep.nl

Meer informatie:


Deelnemen aan de lichtjesprocessie