Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Bidt u mee vanavond om 18.00 uur?

21-01-2021

'Zoals Gij, Vader, in Mij en ik in U: dat ook zij in ons een mogen zijn, opdat de wereld gelove dat Gij mij gezonden hebt". (Joh. 17, 21)

Deze week is het de 'Week van gebed voor eenheid van christenen'. Met als thema dit jaar: Blijf in Mijn Liefde (Joh. 17, 21). In het kader van de week van het gebed is er vanavond, 21 januari 2021, om 18.00 uur een gebedsmoment. Dit wordt voorgegaan door een familie uit Malmø uit Zweden, van de gemeenschap Paus Johannes XXIII, waar ook onze diaken Pierpaolo Flesia en zijn gezin deel van uitmaken. 

Het gebedsmoment voor eenheid onder de Christenen is online te volgen op YouTube. Het begint om 18.00 uur en duurt ongeveer een half uur. Het gebed en de zang zijn in het Engels. In het document bij dit bericht vindt u de Nederlandse vertaling, zodat u er niets van hoeft te missen. 

Diaken Pierpaolo en zijn vrouw Andrea nodigen u van harte uit om, vanuit uw eigen huis, samen met hun gemeenschap mee te bidden en zingen voor onderlinge eenheid. Thuis, vanuit uw makkelijke stoel. Geheel coronaproof: u hoeft hiervoor niet uw huis uit! Het enige dat u nodig hebt is een computer, laptop, tablet, telefoon of televisie met internetverbinding. Iets voor 18.00 uur klikt u op deze link: https://www.apg23.org/it/lifeapg23tv/ en dan komt u direct uit bij de goede website en bent u verbonden met vele medechristenen in gebed om eenheid.

Sluit u ook aan? Van harte welkom!!
De Vrede van Christus voor u allen!

PS: Van harte dank voor alle goede gaven die jullie in de kersttijd en op andere momenten in het kribbetje leggen! Deze gaven zijn voor mensen die het in deze moeilijke tijd nog moeilijker hebben heel erg welkom. 

Meer informatie:


Pierpaolo en Andrea Flesia: dank voor alle gaven met Kerstmis