Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Alpha Online van start!

16-04-2021

De informatieavond van Alpha Online is op 15 april van start gegaan!

Gisteravond, donderdag 15 april, was de informatieavond van de allereerste online Alphacursus in onze Heilig Hartparochie. Daar waar de techniek en internetverbinding het soms wat liet afweten en een flinke uitdaging waren, bleef het aantal deelnemers enthousiast en betrokken. Een ware helpdesk hadden we deze avond in huis. Martijn, dank voor je hulp!  

Met een verbeterd internet en handzame technische tips die zeker nog zullen komen, maken wij ons klaar om donderdag 22 april met de ingeschreven deelnemers van start te gaan! Met enthousiasme en plezier én met stabiele verbinding. 

Net zoals in ons eigen leven lopen ‘verbindingen’ nu eenmaal niet altijd zoals je ze het liefste ziet. En toch bouwen we op, blijven we eraan werken en vertrouwen we erop dat het uiteindelijk goed komt! Met elkaar! En is dat nu net wat Alpha ons te bieden heeft?! ‘Is er meer?’ was dan ook een passend thema van afgelopen Alpha-avond.

Is er meer? Een vraag waarop u voor uzelf het antwoord mag vormen. Met Alpha bieden wij u graag een ingang, een mogelijke weg voor u, in deze grote levensvraag. 

Wilt u zich nog inschrijven? Opgeven kan nog tot en met maandag 19 april! Via info@heilighartparochie.nl. Vergeet u niet uw gegevens te vermelden. Welkom

Alpha? Gewoon doen!