Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Meimaand | Mariamaand

27-04-2021

De meimaand is naast de oktobermaand de Mariamaand

In de meimaand besteden we extra aandacht aan moeder Maria. We bidden elke doordeweekse dag de rozenkrans (elke werkdag om 08.30 uur), steken vaker een kaarsje aan in de kapellen en zetten een extra boeketje bloemen bij de beeltenis van de H. Maria. Dat doen we dit jaar natuurlijk ook... 

De meimaand vieren we traditiegetrouw ook met een fietstocht langs de kapellen van onze parochie. Vanwege corona kan ook dit jaar de kapellentocht helaas niet doorgaan. 
Als alternatief bidden we in de basiliek elke doordeweekse dag om 08.30 uur daarom het rozenhoedje, vóór aanvang van de H. Mis van 09.00 uur. 

U bent van harte welkom om dat samen met ons mee te komen bidden. Laten we Maria nu extra eren in deze meimaand en als het kan in de bloemetjes zetten om voor ons allen een voorspreekster te zijn bij Jezus haar Zoon.

En de bloemetjes zetten willen we in alle Mariakapellen in de meimaand letterlijk doen. Geef via de doneeractie een kleine bijdrage voor een extra bloemetje voor bij een van de kapellen in onze parochie.

Dank voor uw bijdrage!


Beeltenis H. Maria in Lourdes