Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Bloedprocessie naar huiskamer

26-05-2021

De viering van de Heilig Bloedprocessie komt via streaming en Omroep Dommelland naar u thuis…

De videoregistratie- en -streaminginstallatie in de Sint-Petrusbasiliek is klaar voor gebruik. Een zware internetverbinding is sinds vorige week aangelegd en een cameraploeg staat redelijk geschoold in de startblokken. Daarom gaan we starten met uitzenden: streamen via ons eigen YouTubekanaal ‘Heilig Hartparochie Boxtel’. Deze start is a.s. zondag met de hoogmis van 11.00 uur in de basiliek met extra aandacht voor de Heilig Bloedprocessie. Deze opname wordt tegelijkertijd uitgezonden via Omroep Dommelland. Dus iedereen kan om 11.00 uur achter een scherm, van telefoon of tablet tot een smarttelevisie. 

De registratie van de hoogmis wordt live uitgezonden en komt in de basiliek zelf ook rechtstreeks op vier grote schermen. Alle kerkbezoekers kunnen dan mooier en beter de beelden van de viering volgen en de extra presentaties en er natuurlijk van genieten. De geregistreerde opnames gaan dus ook rechtstreeks het internet op naar ons YouTubekanaal en komen op de televisie op Omroep Dommelland.

● Hoe kom ik op het YouTubekanaal van de Heilig Hartparochie? 
Je kunt op twee manieren naar het eigen kanaal van de Heilig Hartparochie:

  • Ga naar YouTube en zoek naar ‘Heilig Hartparochie Boxtel’. Klik op het logo van onze parochie of meteen op de streamingsfoto van ‘Sacramentsdag’. Deze stream gaat om 10.45 uur live.
  • Ga naar de website van de parochie, www.heilighartparochie.nl, en klik op de link van dit artikel. Of klik in de linker kolom op ‘YouTubekanaal HHP’. Daarna klik je op een van de buttons. De ene gaat naar het YouTubekanaal, de andere rechtstreeks naar de viering op Sacramentsdag.
Nou, eigenlijk kan een kind de was doen. Lukt het niet, vraag het dan aan een van uw kinderen of kleinkinderen, de buren of vrienden. Ze zullen je graag helpen. Vanaf deze dag wordt voortaan elke zondag de hoogmis van 11.00 uur uitgezonden, dat wil zeggen gestreamd. Dus alleen via YouTube. 
De hoogmis van 09.30 uur in Liempde wordt als vanouds via Omroep Dommelland uitgezonden. U kunt voortaan dus kiezen of natuurlijk allebei de missen volgen. 
We wensen u veel kijkplezier.

Om het u heel gemakkelijk te maken,
kunt u bij dit artikel ook gewoon
deze link aanklikken.