Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Laat je inspireren: Geloven NU 2021

11-07-2021

● Overweging Vijftiende Zondag door het jaar

● Vijftiende zondag door het jaar: Op weg gezet
Op weg gezet; maar niet alleen. Ons geloof is geen individuele exercitie, het gaat altijd om verbondenheid, dus verbondenheid tussen mensen en verbondenheid met God. Op weg gezet: zorg dat je steeds een maatje hebt, zorg dat er communicatie is, zorg dat je in relatie blijft. God heeft met Jezus een nieuw verbond gebracht en dat moet duidelijk worden- ook- in onze onderlinge verbondenheid. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 11 juli 2021
De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze week en klik op deze link of op de link en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie over de uitleg van het Evangelie klikt u op deze link. (volgt)
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en Evangelies van deze week

De teksten van alle lezingen en Evangelies van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: