Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Laat je inspireren: Geloven NU 2021

01-08-2021

● Overweging Achttiende Zondag door het jaar

Achttiende zondag door het jaar: De tekenen vertrouwen
We gaan verder in de ontdekkingstocht wat er na de wonderbare broodvermenigvuldiging gebeurt. Er kunnen wonderlijke dingen zijn gebeurd maar dat is lang niet voldoende om mensen tot een nieuwe levensstijl te brengen, de levensstijl van het Rijk van God. Ieder zal toch moeten leren vertrouwen. De weg van twijfel is lang niet verkeerd, want dan verdiept zich het vertrouwen. Tekenen op zich zijn één kant van de medaille, die tekenen vertrouwen en interpreteren is de andere kant. Het vertrouwen is een weg van dieper bewustwording. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 1 augustus 2021
De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze week en klik op deze link of op de link en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie over de uitleg van het Evangelie klikt u op deze link.
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en Evangelies van deze week

De teksten van alle lezingen en Evangelies van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: