Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Laat je inspireren: Geloven NU 2021

05-09-2021

● Overweging drieëntwintigste zondag door het jaar

Drieëntwintigste zondag door het jaar: Ga open!
Het bouwen aan een christelijke cultuur is gebaat met het je openstellen voor die Blijde Boodschap van God. Het gaat niet om zomaar iets te horen. Neen, het gaat om luisteren met je oren, maar ook luisteren met je hart. Dat openstellen van je zintuigen en van je hart is niet vanzelfsprekend. Jezus spreekt de doofstomme aan: Ga open! Niet alleen mond en oren, veel meer, tot in zijn hart.

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 5 september 2021
De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze week en klik op deze link of op de link en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie over de uitleg van het Evangelie klikt u op deze link.
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: