Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Laat je inspireren: Geloven NU 2021

19-09-2021

● Overweging vijfentwintigste zondag door het jaar

Vijfentwintigste zondag door het jaar: De twist voorbij
Niets menselijks is de gelovige vreemd… Christenen, we zouden zelfs kunnen zeggen in navolging van de eerste leerlingen, zijn lang niet altijd vreedzame mensen. Er wordt heel wat gestreden in kerken en gemeenschappen, net zoals in gezinnen en familieverbanden. De boodschap van vandaag vanuit de lezingen is echter: laat dit nooit het laatste woord zijn. Spreek elkaar erop aan. Laat niet de zon ondergaan over de onenigheid. Voorbij het twisten, is er vrede van God. 

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 19 september 2021
De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze week en klik op deze link of op de link en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie over de uitleg van het Evangelie klikt u op deze link.
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en het Evangelie van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: