Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Laat je inspireren: Geloven NU 2022

09-01-2022

● Overweging met de Doop van de Heer 9 januari 2022

Doop van de heer. Het motto luidt: Hij doopt
Johannes de Doper doopt. Hij doopt ook jezus, Hij, de Christus, die ons hierin voorgaat. Wij, gedoopten, staan in deze traditie. Vandaag staan wij stil bij ons eigen doopsel. De lezingen helpen ons bij deze bezinning: troost brengen, gesterkt blijven door die wonderlijke ervaring kinderen van God te zijn. Geeft ons dit voldoende energie om in een beschadigde wereld Gods liefde met anderen te delen?

● Bespreking van de Bijbellezingen en het Evangelie van zondag 9 januari 2022

De bespreking van de lezingen en het Evangelie zijn digitaal. 
Dus via de computer, laptop, tablet of telefoon kunt u deze volgen. Klik hieronder op een van de links. Pastoor Geertjan van Rossem bereidt de presentatie voor en neemt deze digitaal op en zet deze vervolgens op YouTube. De link hier naartoe wordt hier vermeld en verder op alle deelwebsites van de vier kerkdorpen. Klik op die link en volg zijn opgenomen presentatie. 

● Ga naar de presentatie van de beide lezingen van deze zondag en klik op deze link (volgt) en geniet van de presentatie. 
● Voor de presentatie van het Evangelie van deze zondag klikt u op deze link. (volgt) 
● Ga naar alle toelichtingen op de lezingen en de evangelies in de afgelopen maanden van pastoor Geertjan van Rossem. Klik op deze link.

● Teksten van lezingen en het Evangelie van deze week

De teksten van beide lezingen en en de Evangelies van deze week zijn in de bijlage te vinden. Klik op deze bijlage en lees deze eens rustig door...

Meer informatie: