Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Slotavond Alpha-cursus

09-06-2022

Alpha met feestelijke afsluiter

Donderdagavond 9 juni is de afsluitende bijeenkomst van de Alpha-cursus. En natuurlijk hoort daar een feestelijke afsluiting bij voor de deelnemers, hun gasten en Team Alpha.

Tien donderdagavonden en een weekend zijn 12 Alpha-deelnemers samen met Team Alpha onderweg gegaan. Zoekend, vragend en ontdekkend naar of er meer in het leven is. Die zoektocht is een heel persoonlijke. Maar 'heel persoonlijk' wil niet zeggen dat je alleen op onderzoek uit moet gaan.

Gezamenlijk hebben we mogen snuffelen aan Wie en wat in het katholieke geloof centraal staat. In een ongedwongen sfeer boordevol ontmoeting, vrolijkheid, gezelligheid, maar ook met serieuze verhalen, hebben we elkaar en God beter leren kennen.

Donderdagavond 9 juni begint om 18.30 uur alweer de laatste avond van deze Alpha-cursus. Alle deelnemers mogen iemand meenemen, of meerdere mensen, die ze graag willen laten zien en meebeleven waar ze die 10 donderdagavonden en een zaterdag en zondag vertoefd hebben.

Gewoontegetrouw starten we ook deze slotavond met een heerlijke gezamenlijke maaltijd. Waar uiteraard ook de gast(en) van de deelnemers bij aanschuiven.

Team Alpha wenst jullie een gezellige en inspirerende slotavond toe! Geniet ervan!

Bent u ook benieuwd naar Alpha en wat Alpha misschien voor u kan betekenen? Of wat u voor Alpha kan betekenen? Goed nieuws, want er gaat meer Alpha komen! Voor nieuwe deelnemers, maar ook voor oude deelnemers, liggen plannen klaar. Houdt de website in de gaten voor meer Alpha-nieuws!


Team Alpha Pastoor Geertjan, Yvonne, Petra, Francien, Ria, Nelly (Joachim en Steven)