Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Welkom op de parochieavond

10-10-2022

Informatie, inspiratie en ontspanning

Donderdag 17 november vindt de jaarlijkse parochieavond plaats in gemeenschapshuis De Walnoot te Boxtel. Wilt u graag op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken binnen onze Heilig Hartparochie? Noteer deze datum dan vast in uw agenda. Alle parochianen zijn van harte uitgenodigd.

De parochieavond is hét ontmoetingsmoment tussen parochiebestuur en parochianen. Belangrijke, nieuwe informatie wordt gedeeld. Er wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar wat komend jaar aan plannen en ontwikkelingen op de agenda staat. Daarbij is er alle ruimte voor u om uw vragen te kunnen stellen over hetgeen u aan informatie gehoord heeft. 

Gastspreker van deze avond is de befaamde schrijver Leo Fijen. Onder andere bekend van zijn vele boeken. Aan muzikale aankleding ontbreekt het ook niet. Het gelegenheidsduo The Blessed of Two, bestaande uit pastoor Geertjan van Rossem en vice voorzitter Jos Polman, zullen u trakteren op een muzikaal hoogstandje. 

Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie, thee, een drankje en een lekker kuukske of versnapering erbij. 

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot zo ongeveer tot 21.30 uur. Het programma ziet er als volgt uit:
  • Informatie en presentatie vanuit bestuur
  • Hoopgevende zaken vanuit pastoraal team
  • Zang en muziek door gelegenheidsduo The Blessed of Two, bestaande uit pastoor Geertjan van Rossem en vice voorzitter Jos Polman
  • Gastspreker Leo Fijen
Een hartelijk welkom aan alle parochianen. Graag tot donderdag 17 november om 19.00 uur in De Walnoot. De zaal gaat open om 18.30 uur. Aanmelden is niet nodig.


Er wordt al druk geoefend door The Blessed of Two Geertjan en Jos