Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Ik ga voor meer

08-11-2022

Gezelligheid en inspiratie kent geen grenzen, vraagt om meer

En zo komt aan al het goede een einde. De avonden rondom de dvd-serie Catholicism zijn afgerond. Maar... is het wel een einde? Of is het een verder gaan met een nieuw begin? Waar de ene deur dicht gaat, daar gaat een volgende open. 

● Catholicism
Dankbaar wordt teruggekeken op een reeks van 20 boeiende, rijke en gezellige avonden rondom de inspirerende serie Catholicism. Catholicism, een reis door het Katholieke Geloof. Wat een schat aan rijkdom!

● Ik ga voor meer
Maar... niet getreurd! Want het samenkomen rondom Geloof en de ontmoetingen met elkaar gaan gewoon door op de maandagavonden. 
Een nieuwe serie van 20 bijeenkomsten wordt gestart. De serie heet "Ik ga voor meer". En gaat van start op maandagavond 21 november om 19.30 uur. Dus over twee weken.
Net als bij Catholicism zal pastoor Geertjan van Rossem de inleiding op de avonden geven. Gevolgd door pakkende stukjes film rondom het thema van die avond. Thema's over het christelijke geloof. In de film komen vragen naar voren waarover pastoor Geertjan met de aanwezigen in gesprek gaat. 
De avonden zijn gratis en vrijblijvend. Ze zijn ook los van elkaar te volgen. En opgeven voor deelname is niet nodig. De koffie en thee staan voor u klaar.

● After Alpha
Volgende week, 14 november 19.30 uur, is er eerst weer een After Alpha. Een bijeenkomst voor alle oud-leden van de Alpha cursussen in onze parochie gegeven. 

● Alpha
Wat is Alpha vraagt u zich af? Alpha is een reuze gezellige, boeiende, inspirerende cursus om het christelijke geloof beter te leren kennen. Kom het vooral ervaren. De informatieavond is op 19 januari 2023. Binnenkort volgt meer informatie. 

Maar nu eerst op 14 november 19.30 uur de After Alpha. En op 21 november 19.30-20.30 uur de start van twintig bijeenkomsten "Ik ga voor meer". Een overzicht met de eerste tien avonden voorzien van thema's vindt u in onderstaande bijlage. 
Welkom! 

Ik ga voor meer. En u?

Meer informatie:


De laatste bijeenkomst rondom de dvd-serie Catholicism