Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Kerstconcerten binnen de HHP

08-12-2022

Maar liefst vijf concerten vóór, met en na Kerstmis: wat een feest

Vóór, met en na Kerstmis zijn er in de kerken van Boxtel en Lennisheuvel meerdere kerstconcerten. Achtereenvolgens het Kerstconcert van 14 december, het kerstorgelconcert van 17 december, het kerstconcert Basilius van 18 december, het project Unbelievable op 18 december en het Nieuwjaarsconcert op orgel op 7 januari. Veel variatie en dus veel keuzemogelijkheden. De meeste zijn gratis maar er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd. U bent van harte welkom!  

De volgende concerten vinden plaats:

● Kerstconcert in de Sint-Petrusbasiliek
Op woensdag 14 december verzorgt de Vereniging Kerstkoor Boxtel een kerstconcert in de Sint-Petrusbasiliek. Dit concert begint om 20.00 uur; de basiliek is vanaf 19.00 uur geopend. De toegang is gratis en er wordt in de pauze met collectebussen rondgegaan.

● Thema kerstconcert op het orgel in de Sint-Petrusbasiliek
Op zaterdag 17 december vindt dit themaconcert op het orgel in de basiliek plaats. Dit concert wordt door Tommy van Doorn verzorgd en begint om 14.00 uur. Het concert is gratis toegankelijk. Ook nu kunt u een vrijwillige bijdrage doneren. 

● Kerstconcert Basilius
Dit vocaal Ensemble o.l.v. Jeroen Spitteler verzorgt een kerstconcert in de Sint-Theresiakerk van Lennisheuvel. Het vindt plaats op zondag 18 december en begint om 16.00 uur. De entree bedraagt 15 euro, studenten 10 euro, tot 12 jaar gratis.

● Project Unbelievable
Dit project, een muzikale belevenis met drie volwassen muzikanten, vindt op zondag 18 december om 20.30 uur in de Sint-Petrusbasiliek plaats. De entree is gratis en iets geven mag altijd. Pastoor Geertjan van Rossem wordt in het hele gebeuren betrokken, hij is er onderdeel van. Als u hierop klikt kunt u kaarten bestellen.

● Thema Nieuwjaarsconcert op het orgel in de Sint-Petrusbasiliek
Op zaterdag 7 januari vindt er weer een themaconcert op het orgel in de basiliek plaats. Dit Nieuwjaarsconcert wordt ook door Tommy van Doorn verzorgd en begint ook om 14.00 uur. Ook dit concert is gratis toegankelijk en ook nu kunt u een vrijwillige bijdrage geven. 

U bent bij alle concerten van harte welkom!
 Voel je vrij en kom naar de kerk!
 ‘Ga voor meer en doe mee…’


De Verniging Kerstkoor Boxtel verzorgt op woensdag 14 december een kerstconcert