Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Bedevaart naar Beauraing

06-01-2023

Meerdaagse bedevaart naar Beauraing, België, van 6 t/m 9 mei 2023

N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch heeft een meerdaagse bedevaart naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester en een zorgteam. Opstapplaatsen zijn Mill, Helmond, en Eersel. In 2023 is het 90 jaar geleden dat Maria in Beauraing is verschenen.

● Programma
Dagelijks H. Mis, rozenhoedje, DVD over Beauraing, lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, gezellige ontspanningsavonden, kruisweg en Mariawake met handoplegging. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom verkennen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners bezoeken. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel. De reissom van de meerdaagse bedevaart is vanaf € 320,-.

● Maria, de Moeder met het gouden hart
Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan vijf kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. 
Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bedevaart kome.” Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

Voor meer inlichtingen N.B.C. Pro Maria: dhr H. Kuijs, Secretariaat van de pelgrims: Westerveldlaan 6, 5345 EM Oss, 06-83255111, nbcpromariapelgrims@gmail.com, website http://home.kpn.nl/m.de.wit-ssc/. Zie ook de uitvoeriger bijlage en klik op de link onder dit artikel.

Meer informatie: