Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Nieuwe medepastor voor de HHP

06-08-2023

Nieuwe medepastor voor de Heilig Hartparochie: pater John Varikuti

Per 1 september a.s. is John Varikuti als nieuwe medepastor aan de Heilig Hartparochie te Boxtel benoemd. Daarmee is het Pastoraal team weer aangevuld en compleet. Pater John Varikuti neemt de plaats in van kapelaan Marshal Stanislaus die per die datum onze parochie gaat verlaten. In de loop van september zal pater John aan de parochianen worden voorgesteld. 

Bisschop Gerard de Korte heeft per 1 september a.s. in onze parochie een nieuwe priester/kapelaan benoemd, namelijk pater John Varikuti. De bisschop vertrouwt erop dat pater John snel zal ingroeien in het pastoraat en een goede en vruchtbare bijdrage zal leveren aan de parochiële werkzaamheden, daarin gesteund door parochianen, parochiebestuur en het Pastoraal team. 

Samen met pastoor Geertjan van Rossem en de overige leden van het Pastoraal team zal pater John Varikuti onder meer de verkondiging van Gods Woord en het toedienen van de sacramenten verzorgen. De bisschop wenst pater John van harte alle succes en Gods zegen in zijn werkzaamheden ten behoeve van onze parochiegemeenschap.

Pater John Varikuti is de afgelopen vijf jaar als priester actief geweest in de Willibrordparochie te Valkenswaard en te Aalst-Waalre. Pater John is 38 jaar en hoort bij een missionaire congregatie uit India. Hij heeft al kennisgemaakt met pastoor Geertjan van Rossem en daarbij een goede indruk achtergelaten. Verder informatie over pater John zullen we zo snel mogelijk bekend maken, onder meer via onze website. 

Tijdens het tweede of derde weekend van september zal pater John in de weekendvieringen van onze parochie wordt gepresenteerd en verder voorgesteld.


Pater John Varikuti