Eenheid in verscheidenheid

Klik hieronder op een kerkdorp

A | A | A

nieuws

Prayer Course

12-09-2023

Een reis van acht weken door het Onze Vader

Hoezo, bidden saai? In oktober gaat er een nieuwe serie bijeenkomsten van start: de Prayer Course. Gebaseerd op het verdiepen van je geloof door middel van gebed.

Kan jouw geloofsleven ook een boost gebruiken? Dan is de Prayer Course echt iets voor jou! Gedurende 8 bijeenkomsten krijg je meer kennis over de achtergrond van bidden, verschillende vormen van gebed, ga je in gesprek met anderen en krijg je handvatten mee om jouw eigen gebedsleven en relatie met God te verdiepen.

De Prayer Course is onderdeel van Alpha. Bij Alpha ga je kennismaken met God en het christelijke geloof. Bij de Prayer Course kun je jouw relatie met God verder verdiepen.
De avonden zijn inspirerend en vol gezelligheid, verdieping en ontmoeting. Een avond met verstand, hart en praktijk.

We starten met een maaltijd, gevolgd door een filmpje en deelgroep. Daarna gaan we bidden en daarbij steeds een andere gebedsvorm oefenen.

De bijeenkomsten zijn op 8 opeenvolgende donderdagavonden van 18.30 uur tot 20.30 uur in het Koetshuis bij het Pastoraal Centrum in Boxtel. En gaan van start op donderdag 19 oktober.

Nieuwsgierig geworden, behoefte aan meer informatie of wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar: prayercourse@gmail.com 
Inschrijven is noodzakelijk en kan tot 9 oktober. Let op: de plaatsen zijn beperkt.
Welkom!